Besøk osmo.no her ->

Osmo Hårføner Pro vs. Dyson Supersonic

Velg Den Beste Hårføneren For Dine Behov

De aller fleste er kjent med skadene som kan oppstå med hårtørkere, og mange velger å gå til salonger for å få proffesjonell hjelp. Men det er ikke en praktisk løsning, spesiellt her i Norge når temperaturen begynner å bli kaldere.

Uansett, å velge den beste hårføneren vil holde håret sunt mens du aldri har en “dårlig hårdag” igjen.

Men vet du hva du skal se etter i en hårføner? Og vet du den sikreste og mest effektive løsningen på markedet? I denne artikkelen ser vi nærmere på de to mest populære hårfønerne – Osmo Hårfoner Pro og Dyson Supersonic.

Først av alt må en god hårføner ha justerbare varme- og temperaturinnstillinger, så den passer for alle hårtyper. Når du kan justere varmen, er det mindre sannsynlig at du opplever brent hår.

En annen veldig viktig ting å være oppmerksom på er smart overopphetingsbeskyttelse, som i utgangspunktet forhindrer hårforbrenninger da den justerer temperaturen på luftstrømmen hvert sekund. Ikke alle hårfønere har denne funksjonen, så det er viktig å se etter denne typen beskyttelse.

For mange med langt hår er det også viktig med en lett hårføner så man slipper å bli stiv og støl i armene.

Når du er klar over hovedfunksjonene til en avansert hårføner, kan du nå søke etter de beste på markedet. Det finnes et bredt utvalg av merker å sammenligne, Osmo, Dyson, Philips, osv. og her ser vi nærmere på Osmo og Dyson.

Osmo Hårføner Pro vs Dyson Supersonic

Hvis du fortsatt ikke vet hvilken hårføner som passer best for dine behov, er Osmo Hårføner Pro og Dyson de mest populære og høyt rangerte blant kundene.

Osmo Hårføner Pro

Pris: 1499kr

Fordeler:

Ulemper:

Dyson Supersonic

Pris: 4299kr

Fordeler:

Ulemper:

Osmo Hårføner Pro

Osmo Hårføner Pro er vår klare favoritt.

Det første som er imponerende med denne hårføneren er dens avanserte varmebeskyttelsesteknologi. Det fungerer ved å sjekke temperaturen 46 ganger per sekund for å sikre at du aldri vil oppleve brent hår igjen.

Den passer også godt til ulike hårtyper. Med 12 forskjellige varme- og hastighetsinnstillinger gir Osmo Hårføner Pro en salonglignende behandling selv om du har den mest sensitive hodebunnen og håret.

Den er lett, men likevel så kraftig.

Den veier mindre enn 400g (rundt to smarttelefoner) og har høyhastighets luftstrøm på 60m/s.

Den er ekstremt stillegående og du vil nesten ikke høre den kjører. Dette er veldig viktig hvis du liker å tørke håret tidlig om morgenen og du ikke vil vekke andre i huset. 

Videre tilbyr Osmo en 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Du kan fortsatt bruke den i 3 måneder, og hvis du ikke finner den nyttig eller nyttig – vil du motta full refusjon.

Pris: 1499kr

Dyson Supersonic

Dyson Supersonic er en av modellene som er veldig populære og mange bruker den.

Det har vært mye buzz rundt denne hårføneren siden den kom ut med sin banebrytende teknologi i 2016.

Den har rask tørketid og kraftig luftstrøm på 50 m/s, som fortsatt er en av de kraftigste luftstrømmene på markedet.

Med bestillingen din får du noen kule diffusere som du kan bruke til forskjellige hårtyper og stiler.

Du kan velge mellom 9 forskjellige varme- og temperaturinnstillinger basert på dine behov.

Dette er en flott hårføner, selv om det kan være litt dyrt for de fleste ettersom de utnytter merkevaren for å sette et høyere prispunkt.

Pris: 4299kr

2022 Redaktørens Utvalg av Hårføner

★ Osmo Hårføner Pro ★

Osmo er vår favoritt. Den har mange av de samme funksjonene man ser i high-end modellene på markedet, som diffusere, sterk luftstrøm og justerbar varme. Ettersom prisen ligger til 1499, de har norsk kundeservice og åpent kjøp gjør at de strekker seg foran Dyson i denne sammenligningen.

Det vi ser etter:

I boksen

Vi har sett på hva som er i esken og om du mottar alt du trenger, for eksempel vedlegg, grundig brukerveiledning og andre nyttige ting.

Anmeldelser

Vi har snakket med over hundrevis av kunder for å lære mer om deres erfaring og om alle fordelene og ulempene med hver hårføner.

Kundeservice og frakt

Vi snakket med kundeservice og sjekket hvert merkes leveringstid og pris.

Innstillinger for varme og temperatur

Justerbare varmeinnstillinger er svært viktig hvis du har sensitivt hår og hvis du ønsker å holde håret sunt og unngå at det blir skadet.

Tørketid og resultater

For den mest behagelige bruken er det viktig for hårfønere å ha en rask tørketid (under 20 minutter er flott) og at du ikke har såre armer etter at håret er ferdig.

Hårspesialisters mening

Vi har sett etter hårfønere som er testet og godkjent av kjente hårspesialister.

© Copyright 2022 - Produkteksperten.no

 Produkteksperten.no er deltakere i forskjellige affiliate programmer laget av AdTraction, TradeDoubler, Nettstedet er laget for å gi midler til nettsider ved å tjene penger på reklame ved å annonsere og tilknytte seg annonsører. Produkteksperten.no sitt team har derfor ikke testet produktene selv. Artiklene er et resultat av produktspesifikasjoner, kundetilbakemeldelser og andre tester.